192/193 infoVijesti

PP Jastrebarsko: U vikend akciji devet prekršaja, prometne, prijetnja i krivotvorena novčanica

Četiri vozača sankcionirana su protekloga vikenda zbog prebrze vožnje, kod četiri su utvrđeni ostali prekršaji, a jedan je upravljao vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom. Njega je policija zaustavila u petak navečer u Donjem Desincu, te privela u Policijsku postaju i u skraćenom prekršajnom postupku, uz optužni prijedlog, prepratila na Općinski sud u Novom Zagrebu.

Od ostalih događaja tijekom vikenda o kojima izvješćuje jaskanska policija izdvajamo: prijetnju 61-godišnjem muškarcu putem mobilnog telefona od strane 38-godišnjeg muškarca, koja je evidentirana u petak ujutro, te prometnu nesreću, koja se u petak predvečer dogodila u mjestu Vukšin Šipak, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila, kojom prilikom je jedan sudionik zadobilo tjelesne ozljede.

Prometna nesreća s ozlijeđenima se dogodila i u ponedjeljak u Jastrebarskom, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila kojom prilikom je jedan sudionik zadobilo tjelesne ozljede. Istog dana u prostorije PP Jastrebarsko pristupila je muška osoba i dragovoljno predala policijskim službenicima zračnu pušku, a u ponedjeljak je zaprimljeno i izvješće o pronalasku krivotvorene novčanice apoena 200 kuna u uplatnom bankomatu u Jastrebarsko. Spomenimo još i dojava da je nepoznati počinitelj izvršio sječu i krađu više komada stabla u šumi na području Krašića, te oštećenje ormarića za protok vode u Pisarovini.

Tijekom jučerašnjeg je dana pak zabilježena prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Novaki Petrovinski, gdje je došlo do sudara između dva teretna vozila.

Oznake

Slična tema:

Back to top button
Close