192/193 infoVijesti

PP Jastrebarsko | Za vikend prometna s ozlijeđenom osobom i dvije krađe

Jaskanski plavci danas izvještavaju o četiri vikend događaja. U petak u popodnevnim satima zaprimljena je dojava o krađi radnog stroja-viličara iz poduzeća u mjestu Čabdin. U 4 sata ujutro u subotu stiže i dojava o krađi novca iz parkiranog teretnog vozila na odmorištu autoceste u mjestu Donji Desinec, a sat i pol kasnije, u pola 6, dogodila se i prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u Vukšin Šipku.

Došlo je do slijetanja osobnog vozila s ceste, a vozač je zadobio tjelesne ozljede. Bila je potrebna pomoć i vatrogasaca, pa su zbog tehničke intervencije u prometu u Vukšin Šipak pozvani članovi DVD-a Jastrebarsko. “Uporabom vatrogasnih hidrauličkih alata za razvalu, u najkraćem mogućem roku, jedna muška osoba oslobođena je iz vozila, te je vozilom Hitne medicinske pomoći odvezena u bolnicu.” – izvijestili su nakon intervencije jaskanski vatrogasci.

Jučer se dogodio nalet osobnog vozila na srnu u mjestu Mirko Polje.

Također, za pojačanog postupanja, tj. pojačanog nadzora vozila i vozača koje je provedeno preko vikenda na području PP Jastrebarsko, utvrđeno je 14 prekršaja brzine.

FOTO
DVD Jastrebarsko
Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close