Jaska i okolica

Premijer obišao nadvožnjak

Zoran Milanović jučer je u Jastrebarskom boravio u dvostrukoj ulozi. Najprije je, kao predsjednik hrvatske vlade, obišao gradilište novog nadvožnjaka preko željezničke pruge, a potom, kao predsjednik SDP-a, na Strosmajerovom trgu, prisustvovao predizbornom skupu koalicije Hrvatska raste, odakle je Domoljubnoj koaliciji i HDZ-u, uputio niz oštrih kritika.

Za obilaska gradilišta novog nadvožnjaka, koji je u završnoj fazi, premijer Milanović izrazio je zadovoljstvo viđenim, jer je od početka radova prošlo manje od godine dana. Nadvožnjak će, naime, biti otvoren do kraja ove godine.

„Ovi planovi su ovdje već desetljećima, a sada se ostvaruju i tako po cijeloj Hrvatskoj, Hrvatske ceste ostavljaju ovakav trag!“ – rekao je premijer Zoran Milanović.

Izgradnja novog nadvožnjaka košta oko 25 milijuna kuna, a suradnjom Grada Jastrebarskog s Vladom Republike Hrvatske, resornim ministarstvima, Hrvatskim cestama i Hrvatskim vodama, u protekle su četiri godine u Jastrebarskom ostvareni projekti vrijedni više od 130 milijuna kuna.

O svim tim projektima, govorit će se, idućeg četvrtka (29. listopada) i na sjednici jaskanskog gradskog vijeća, nakon koje će biti poznato i tko su dobitnici ovogodišnjih javnih priznanja grada Jastrebarskog, koja se tradicionalno dodjeljuju povodom Dana grada, 13. studenog.

Sličan sadržaj

Back to top button