192/193 infoVijesti

Preminuo 74-godišnjak, vozač automobila udario biciklistu, u Jaski pronađen ukradeni automobil…

Na području PP Jastrebarsko tijekom proteklog vikenda evidentirano je nekoliko događaja i to dva u petak te po jedan u subotu i nedjelju, a za vikend je provedena i tradicionalna preventivno – represivna akcija pojačanog nadzora vozila i vozača u kojoj je utvrđeno 15 prekršaja brzine.

Od događaja jaskanski plavci su izdvojili nesreću na radu u poduzeću u Čabdinu koja se dogodila u petak od 12:45 h gdje je 51-godišnji muškarac prilikom istovara tereta zadobio lake tjelesne ozljede.

U petak navečer 15-ak minuta prije 22 h policija je dobila i dojavu o pronalasku mrtvog 74-godišnjeg muškarca u obiteljskoj kući u naselju Donja Kupčina. Na mjesto događaja izašao je mrtvozornik, koji je utvrdio da se radi o prirodnoj smrti.

U subotu rano ujutro oko 6 h zaprimljena je dojava o naletu teretnog vozila na divlju svinju u Pisarovini i tom prilikom je nastala materijalna šteta, a jučer prijepodne, u 10:50 h u Bratini se dogodila prometna nesreća s ozlijeđenom osobom. Naime 75-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom, te je uslijed oduzimanja prednosti prolaska udario u 44-godišnjeg biciklista koji je tom prilikom zadobio tjelesne ozljede.

Auto ukraden kod Karlovca pronađen u Jaski

Automobil VW Golf karlovačkih registarskih oznaka za kojim je bila raspisana potraga, pronađen je jučer predvečer u Cvetkovačkoj ulici u Jastrebarskom. Automobil je vlasništvo 54-godišnjaka, a ukraden je na karlovačkom području. Osim o pronalasku automobila, jaskanska policija izvješćuje i da je jučer u gradu Jastrebarskom ukraden bicikl, te da se u Klinča selu dogodila prijetnja 42-godišnjem muškarcu od nepoznate osobe.

Slična tema:

Back to top button