192/193 infoVijesti

Presjek sedmodnevnih policijskih intervencija

Iz stambene zgrade u Jastrebarskom u nedjelju je ukraden bicikl, a u subotu navečer na benzinskoj postaji u Jastrebarskom ukradeno je gorivo. Nepoznati vozač natočio je, naime, gorivo u spremnik vozila nakon čega se udaljio ne plativši račun.

U petak predvečer dva su psa bez nadzora vlasnika uznemiravala jednu našu sugrađanku, a u subotu rano poslije podne 57-godišnjem muškarcu u mjestu Donja Reka prijetila je muška osoba.

Događaji su to, zbog kojih je jaskanska policija tijekom prošlog vikenda morala obavljati očevide, a na popisu izlaska na teren je oštećenje prozorskog stakla na ugostiteljskom objektu u mjestu Goli Vrh i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Pisarovina gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila.

K tome, za pojačanog nadzora vozila i vozača, koje je provedeno preko vikenda na području PP Jastrebarsko, utvrđeno je 5 prekršaja, od kojih su 4 zbog nedopuštene brzine.

U prvim danima ovog tjedna nešto manje intervencija jaskanskih plavaca. Tijekom ponedjeljka i utorka na prostoru Policijske uprave zagrebačke, pa tako i na području Policijske postaje Jastrebarsko, provedena je akcija
“Nadzor vozača mopeda, motocikla i bicikla” u kojoj je zabilježeno 5 prekršaja vozača motocikla te 11 prekršaja vozača osobnih vozila (nepropisna brzina i dr.).

U utorak je u PP Jastrebarsko zaprimljena i dojava o krađi raznih predmeta iz kuće u mjestu Jurkovo Selo, a istog dana u Klinča Selima je zatečen 46-godišnji muškarac koji je s teretnim vozilom prevozio metalni otpad a nije posjedovao odobrenje Ministarstva zaštite okoliša i prirode za skupljanje otpada.

Jučer je pak u 12,55 sati zaprimljena dojava o ozljedi na radu u poduzeću Kaufland gdje je tjelesne ozljede zadobio 24-četverogodišnji muškarac.

Sličan sadržaj

Back to top button