192/193 infoVijesti

Prometne obilježile vikend, 47-godišnjak vozio s 2,31 promila, a u Golom Vrhu se dvojica potukla

Prometne nesreće obilježile su vikend iza nas na području PP Jastrebarsko. Dogodilo ih se tri, javlja danas jaskanska policija u svom vikend priopćenju, a sve su srećom rezultirale samo materijalnom štetom i u svima je došlo do sudara vozila.

Prva se dogodila u petak rano ujutro u 6:45 h  u Celinama, druga je bila u subotu popodne oko 16:20 h u Golom Vrhu gdje je jedan od sudionika pobjega s mjesta nesreće pa policija još za njim traga i treća prometna ovog vikenda dogodila se jučer u 11:30 u Jastrebarskom gdje je sudaru najvjerojatnije kumovao alkohol s obzirom da je jednom od vozača, a radilo se o 47-godišnjem muškarcu, izmjereno 2,31 promila te je priveden u postaju gdje je zadržan do otrežnjenja i slijedi mu optužni prijedlog.

Kad smo već kod prometa, recimo da su jaskanski plavci i ovog vikenda bili u tradicionalnoj akciji pojačanog nadzora vozila i vozača te ukupno utvrdili čak 22 prekršaja prekoračenja dopuštene brzine vožnje i tri prekršaja vozača pod utjecajem alkohola od kojih je jedan bio sudionik prometne nezgode.

Pored navedenog na području PP Jastrebarsko tijekom proteklog vikenda bilježi se i jedna tučnjava odnosno u petak popodne nešto prije 17 h policija je dobila dojavu o narušavanju javnog reda i mira u ugostiteljskom objektu u naselju Goli Vrh, gdje je došlo do fizičkog sukoba između dvojice muškaraca kojima slijedi optužni prijedlog. Još je u subotu poslijepodne ukradena ženska torbica i mobitel iz automobila parkiranog na parkiralištu u mjestu Plešivica.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close