Jaska i okolicaVijesti

Promocija knjige “TONFA” autora Ivana Hodaka

U okviru velike vježbe interventne policije MUP-a Republike Hrvatske (koja je međunarodnog karaktera), a koja će biti održana u ponedjeljak 17. rujna na Policijskoj akademiji u Zagrebu, biti će promovirana i knjiga pod nazivom “TONFA” – o službenoj višenamjenskoj palici koju koristi interventna policija, čiji je autor Jaskanac – Ivan Hodak.

Knjiga može biti zanimljiv izvor informacija svima onima koji uče rukovanje višenamjenskom palicom, kako u policijskim tako i u vojnim i drugim strukturama koje će primjenjivati ovu palicu, ali isto tako i onima koje zanimaju razne borilačke vještine. U knjizi je djelomično prikazan i sam način i vrsta poslova koje obavlja interventna policija.

Na promociji, u kojoj će sudjelovati: ministar policije Davor Božinović, glavni ravnatelj Nikola Milina i njegov zamjenik Josip Ćelić, te zapovjednik Interventne policije Damir Barić i recezent knjige Hrvoje Sertić, govorit će i Jaskanac Nino Škrabe.

Ivan Hodak, autor knjige “TONFA” poručio je da će sva prikupljena sredstva od njezine prodaje, biti donirana djeci udruge Down sindrom.

Sličan sadržaj

Back to top button