192/193 infoVijesti

Pušila se roba iz Plešivice, u kući mu pronašli 22 stabljike marihuane

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke izvijestili su kako je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 39-godišnjakom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela Neovlaštena proizvodnja i promet drogama.

Sumnja se da je protivno odredbama članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga s ciljem proizvodnje i preprodaje marihuane u točno neutvrđenom vremenskom periodu, u obiteljskoj kući u jaskanskom naselju Plešivica uporabom uređaja za emitiranje svjetlosti, ventilaciju i filtriranje zraka stvorio uvjete za umjetni uzgoj bilja u kojima je sadio konoplje marihuane koju je po sazrijevanju sušio, usitnjavao, prerađivao i prepakiravao, nakon čega je tako pripremljenu drogu preprodavao.

Obavljenom pretragom kuće u Plešivici pronađene su 22 stabljike marihuane visine od 100 do 150 cm, jedna sasušena stabljika marihuana visine 50 cm i 18,5 grama marihuane pakirane u jednoj plastičnoj vrećici
Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja ‘poljoprivrednik’ iz Plešivice predan je pritvorskom nadzorniku dok je kaznena prijava podnijeta Općinskom državnom odvjetništvu u Novom Zagrebu.

Foto
PU Zagrebačka

Sličan sadržaj

Back to top button