192/193 infoVijesti
Izdvojeno

Strašna nesreća na staroj karlovačkoj, poginuo 57-godišnjak

Buran vikend je i iza jaskanskih plavaca

Strašna nesreća dogodila se jutros oko 7 sati u Draganićkom Lugu na staroj karlovačkoj cesti. U sudaru Forda Fieste i kamiona cisterne, poginuo je 57-godišnji vozač osobnog automobila iz Zvečaja, koji je putovao na posao iz pravca Karlovca prema Zagrebu. Došlo je i do prevrnuća cisterne Petrola pune lož ulja, što je pak uzrokovalo i zagađenje okoliša.

Promet je bio u prekidu sve do 12:55 h od kada je pušten jednom kolničkom trakom uz upravljanje policijskih služebenika. Sanacija kolnika je u tijeku – javljaju iz MUP-a.

video screenshot

Buran vikend za jaskanske plavce

A 10 prekršaja evidentirala je jaskanska policija za pojačanog nadzora vozila i vozača tijekom protekloga vikenda: 2 vozača bila su pod utjecajem alkohola, 4 su vozila prebrzo, jedan je bio za volanom prije stjecanja prava na upravljanje vozilom i 3 su ostala prekršaja.

Evo i detaljnijih informacija: U subotu oko 21:30 sati policijski službenici su u Donjem Desincu zaustavili 21 godišnjeg vozača osobnog vozila koji je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje, a jučer poslijepodne nešto prije 18 sati, također u Donjem Desincu, kod 32-godišnjeg vozača osobnog vozila pronađena je opojna droga marihuana.

Vikend su obilježila i tri slijetanja osobnih vozila sa ceste koja su se dogodila u subotu – u Klinča Selima oko 4 sata ujutro, u Plešivici oko 13 sati, te u Jastrebarskom nešto prije 23 sata. Sve tri prometne nesreće rezultirale su ozlijeđenim osobama. Jučer nešto iza 13 sati policija je zaprimila i dojavu o oštećenju tri osobna vozila parkiranih na parkiralištu u mjestu Guci Draganićki.

Osim o prometnim nesrećama, jaskanska policija izvješćuje i o tri krađe provaljivanjem koje su se dogodile tijekom vikenda. U subotu rano poslijepodne zaprimljena je dojava o krađi novca iz obiteljske kuće u gradu Jastrebarskom, jučer rano ujutro oko pola 5 zaprimljena je dojava o provali u trgovinu u mjestu Volavje u koju je nepoznati počinitelj nasilno ušao i ukrao razne predmete, a jučer nešto prije 11 sati zaprimljena je dojava o provali u poduzeće u mjestu Novaki Petrovinski gdje je nepoznati počinitelj također ukrao razne predmete.

Osim o prometnim nesrećama i provalama, odnosno krađama, policija je danas izvijestila i da je u petak oko 17 sati zaprimila dojavu o prijetnji 69-godišnjoj ženi od strane 77-godišnjeg muškarca u gradu Jastrebarskom.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close