Jaska i okolicaVijesti

Sutra je u Jastrebarskom Diplomatska berba

Diplomatska berba sutra će biti održana u Jastrebarskom. Njezin domaćin biti će predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović, a organizator je Grad Jastrebarsko. Sutrašnja Diplomatska berba biti će peta u Jaski, a održat će se u vinogradu obitelji Korak na Plešivici. Berbi će prethoditi i prigodni pozdravni govori domaćina Velimira Koraka, gradonačelnika Zvonimira Novosela i predsjednika Zorana Milanovića.

“Diplomatska berba originalna je i zaštićena manifestacija koja okuplja brojne veleposlanike u plešivičkim vinogradima, a koji kroz berbu grožđa upoznaju vinare i vrhunsku kvalitetu vina jaskanskog podneblja.” – poručuju povodom sutrašnje Diplomatske berbe iz grada Jastrebarskog.

U Diplomatsku berbu i ovaj se put kreće iz perivoja dvorca Erdödy, gdje će se sutra u 10 sati okupiti veleposlanici akreditirani u Hrvatskoj i njihovi domaćini. Uz prigodni program, dobrodošlicu Predsjedniku i veleposlanicima uputiti će gradonačelnik Novosel, a iz Grada poručuju da su sutrašnja događanja u perivoju neformalnog karaktera.

Back to top button