192/193 infoVijesti
U trendu

Teško ozlijeđen u prometnoj na A1 kod čvora Zdenčina

U prometnoj nesreći koja se jučer ujutro dogodila na autocesti kod čvora Zdenčina, teško je ozlijeđen 18-godišnjak. On je upravljao teretnim automobilom marke VW Caddy, krapinskih registarskih oznaka, a kretao se desnom prometnom trakom južnog kolnika autoceste A1 u smjeru sjeveroistoka.

Dolaskom do 14. km + 550 m skrenuo je desno prema rubu kolnika te prešavši preko prometne trake namijenjene za zaustavljanje vozila u nuždi, dijelom vozila sletio s kolnika na meki teren te na metalnu zaštitnu ogradu i prometni znak. Tom prilikom, došlo je do prevrtanja teretnog vozila pri čemu je vozač teško ozlijeđen. Liječnička pomoć mu je pružena u KB Sveti duh, izvijestili su iz PU Zagrebačke.

Dvije nesreće i prijevara na našem području

Jaskanski plavci jučer su imali tri intervencije. U 13:30 sati prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se u Čabdinu gdje je došlo do sudara između teretnog i osobnog vozila.

U 15:15 sati slična situacija u mjestu Hrastje Plešivičko gdje se dogodila prometna nesreća s materijalnom štetom nakon slijetanja osobnog vozila sa ceste.

U 17:17 sati u policiju je stigla i dojava o prijevari putem oglasa od strane nepoznate osobe po uplati određenog iznosa novca za prijevoz štenca. Novac je uplatila 41-godišnja žene a štenac joj do danas još nije isporučen. Daljnji rad se nastavlja, poručuju iz PP Jastrebarsko.

Sličan sadržaj

Back to top button