192/193 infoVijesti
U trendu

Traže se svjedoci nesreće koja se jučer ujutro dogodila u Krašiću

Jaskanska policija traži svjedoke nesreće koja se jučer ujutro dogodila u Krašiću, gdje se vozač zabio u prometni znak i kantu za smeće te se potom udaljio u nepoznato.

U priopćenju o tom događaju, PP Jastrebarsko navodi: “Jučer u 9 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći s materijalnom štetom u mjestu Krašić, gdje je nepoznati vozač upravljao vozilom, te uslijed nepropisnog kretanja sletio s kolnika gdje je pritom oštetio prometni znak i metalni spremnik za otpad, nakon čega se udaljio. Daljnji rad se nastavlja. Mole se svjedoci-očevici, da ukoliko imaju bilo kakva korisna saznanja vezano za ovu prometnu nesreću da Policiju izvijeste osobno ili putem telefona na broj: 01/6281 033 ili na 192.”

Jaskanska policija javlja danas o još jednoj jučerašnjoj prometnoj nesreći, koja se dogodila poslije podne u Jastrebarskom i u kojoj je jedna osoba ozlijeđena. Policija navodi da je 34-godišnji vozač upravljao osobnim vozilom te uslijed oduzimanja prednosti prolaska udario u drugo osobno vozilo, kojim je upravljao 59-godišnji vozač. Prilikom ove nesreće vozač iz jednog vozila zadobio je tjelesne ozljede – izvijestila je policija.

Sličan sadržaj

Back to top button