192/193 infoVijesti

Tri kradljivca oštetila 90-godišnjaka, a kod četvorice u autu pronađena droga

4 prekršaja brzine te 4 ostala prekršaja evidentirala je jaskanska policija za pojačanog nadzora vozila i vozača, koji je provodila tijekom vikenda.

Na području Policijske postaje Jastrebarsko tijekom vikenda dogodio se (i to u petak poslijepodne) i požar drvene građe u krugu poduzeća u mjestu Kupinec, kojega su ugasili članovi DVD-a Kupinec, a sinoć je zaprimljena dojava o krađi novca i raznih predmeta iz obiteljske kuće u mjestu Donja Zdenčina.

PU zagrebačka objavila je i detalje: “Jučer, 16. veljače, oko 20 sati, u Donjoj Zdenčini u ulici Matije Gupca, trojica su nepoznatih počinitelja došla do otključanih vrata, ušli unutra gdje su iskoristili nepažnju oštećenog 90-godišnjaka, koji se nalazio u kući, te mu otuđili novac i dokumente. Materijalna šteta iznosi nekoliko desetaka tisuća kuna.”

Tijekom vikenda dogodilo se čak 6 prometnih nesreća. U petak predvečer, prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se u Izimju, u subotu su se dvije prometne dogodile u Jastrebarskom, u nedjelju navečer u mjestu Klinča Sela i u Donjoj Zdenčini gdje je došlo do slijetanja teretnog vozila s ceste, a oko 1 sat protekle noći u Donjoj Zdenčini je došlo do slijetanja motocikla sa ceste kojom prilikom je vozač zadobio tjelesne ozljede.

Također u Donjoj Zdenčini, policijski službenici su jučer poslijepodne prilikom nadzora prometa zaustavili osobno vozilo, gdje je kod 39-godišnjeg vozača, te putnika starosti 51, 27 i 41 godinu, pronađena droga. Privedeni su u PP Jastrebarsko i slijedi im optužni prijedlog.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close