192/193 infoJastrebarsko

Tri prometne nesreće, jedna s ozlijeđenim osobama

Jučer su se u gradu Jastrebarskom dogodile čak tri prometne nesreće, a u jednoj su dvije osobe zadobile tjelesne ozljede.

U 17 sati prometnu nesreću je skrivio 28-godišnjak, koji se svojim vozilo, zbog nepropisnog uključivanja u promet, zabio u drugo vozilo kojim je upravljao 52-godišnji vozač. Na vozilima je nastala materijalna šteta.

Šteta na vozilima posljedica je i nesreće koja se, također u Jaski, dogodila u 17,50 sati. Tada je 30-godišnja vozačica, isto zbog nepropisnog uključivanja u promet, svojim autom udarila u drugi koji je vozio 40-godišnji vozač.

 

[the_ad id=”9777″]

 

A osim poprilične materijalne štete, u prometnoj koja se dogodila u 23,30 sati, dvije su osobe zadobile i tjelesne ozljede. Naime, u zadnjem satu jučerašnjeg dana, na križanju Starčevićeve i Bakačeve, 31-godišnji vozač osobnog automobila, oduzeo je prednost prolaska i udario u drugo vozilo kojim je upravljao 38-godišnjak. U prometnoj nesreći tjelesne ozljede zadobili su 38-godišnji vozač i 28-godišnja putnica. Po riječima svjedoka ozlijeđene osobe prevezene su kolima Hitne medicinske pomoći u Zagreb.

POGLEDAJ I OVO:  Od danas do nedjelje policijska akcija

policija 31 5

Foto: slušatelj Radio Jaske

Pogledaj i ovo

Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker