192/193 infoVijesti
U trendu

U Dvorancima pronađen mrtav muškarac, u Donjem Desincu zaustavljeni s drogom

U nedjelju ujutro u vikend kući u mjestu Dvoranci pronađen je mrtav 65-godišnji muškarac, u subotu navečer u Kupeč Dolu je muška osoba prijetila 34-godišnjoj ženi, u petak poslijepodne u dvorištu obiteljske kuće u mjestu Jezerine traktor je bez nadzora vozača sam krenuo na nizbrdici, a u pokušaju da ga zaustavi ozlijeđen je 70-godišnjak.

Događaji su to zbog kojih su službenici Policijske postaje Jastrebarsko tijekom protekloga vikenda izlazili na teren i obavljali očevide. Provodila se i tradicionalna vikend akcija pojačanog nadzora vozila i vozača, za koje su utvrđena 3 prekršaja brzine i 3 ostala prekršaja.

Iz prometne sfere, izdvajamo i zaustavljanje osobnog vozila, u petak poslijepodne u Donjem Desincu, kada je kod 31-godišnjeg vozača i godinu dana mlađeg putnika pronađena opojna droga. Obojica su privedena u policijske prostorije i slijede im optužni prijedlozi.

Tijekom jučerašnjeg dana, jaskanski plavci imali su jednu intervenciju i to malo iza 17 sati kada je zaprimljena dojava o požaru suhe trave u mjestu Repišće. Požar ugašen od strane pripadnika DVD Goli Vrh, a prilikom događaja nije bilo ozlijeđenih osoba niti je nastala materijalna šteta.

Sličan sadržaj

Back to top button