192/193 infoVijesti

U Gucima Draganićkim u prometnoj nesreći smrtno stradalo dijete

Jučer se u jaskanskom naselju Guci Draganićki dogodila teška prometna nesreća sa smrtno stradalim djetetom.

Kako navodi PU Zagrebačka, jučer u 17:25 sati, u mjestu Guci Draganićki, dijete je prije stjecanja prava na upravljanje, sa zaštitnom kacigom na glavi, upravljalo mopedom marke Tomos, a kretalo se sporednom cestom ulice Guci Draganićki u smjeru jugozapada.

Dolaskom do raskrižja s ulicom Guci Draganički prošlo je pored znaka obavezno zaustavljanje i ušlo u raskrižje skrenuvši udesno na sjevernu, a odmah zatim na južnu kolničku traku namjeravajući nastaviti vožnju u smjeru jugozapada, ne propustivši vozila koja imaju prednost prolaska. Tom prilikom je na južnoj kolničkoj traci na moped naletio osobni automobil marke Audi zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 29-godišnjak, koji se kretao ulicom Guci Draganićki u smjeru sjevera.

U prometnoj nesreći, nakon pružene liječničke pomoći smrtno je stradalo dijete vozač mopeda, a tijelo je prevezeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku. Na dijelove mopeda je naletio i teretni automobil marke MAN zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 35-godišnjak te osobni automobil marke VW Golf zagrebačkih registarskih oznaka kojim je upravljao 28-godišnjak – objavila je danas detalje tragične nesreće PU Zagrebačka.

Slična tema:

Back to top button