192/193 infoVijesti

U JASKI | 38-godišnjak ‘zavirio u dno čašice’ pa sjeo u auto bez važeće prometne i vozačke

Od pet prometnih prekršaja koje je tijekom vikenda utvrdila jaskanska policija, dva se odnose na vožnju pod utjecajem alkohola, a 3 su ostala prekršaja.

Policija tako javlja da je u noći s petka na subotu u Jastrebarskom, prilikom nadzora prometa, zaustavila osobno vozilo kojem je isteklo važenje prometne dozvole, a kojim je upravljao 38-godišnji vozač za vrijeme dok mu je oduzeta vozačka dozvola,a uz to bio je i pod utjecajem alkohola (izmjereno mu je 1,74 promila).

Prestupnik je priveden u Policijsku postaju, gdje je završio i 24-godišnjak kod kojega je kao putnika osobnog vozila, u subotu predvečer u Klinča Selu, pronađena opojna droga.

Policija danas izvješćuje i da je u subotu iza 21 sat u gradu Jastrebarskom prilikom nadzora prometa, ničim izazvana 45-godišnja vozačica vrijeđala policijske službenike. A policijski službenici ovoga su vikenda na teren morali i zbog kretanja pasa bez nadzora vlasnika. U petak prijepodne pas se bez prisustva vlasnice kretao u Donjoj Zdenčini, a u subotu predvečer pas bez nadzora vlasnika kretao s i u mjestu Celine. Vlasnicima je uručen Obavezni prekršajni nalog.

Slična tema:

Back to top button