192/193 infoVijesti

U Krašiću mrtav muškarac, u Gucima požar obiteljske kuće

Tijekom pojačanog nadzora vozila i vozača protekloga su vikenda na jaskanskom području utvrđena dva prekršaja vozača pod utjecajem alkohola te 13 ostalih prekršaja.

Od ostalih događaja tijekom vikenda izdvajamo kako je u petak poslijepodne u Krašiću pronađen mrtav 66-godišnji muškarac za kojega je mrtvozornik utvrdio da je preminuo prirodnom smrću.

U subotu, nešto prije 18 sati, u mjestu Guci Draganićki došlo je do požara drvene kuće kojega su gasila čak 34 vatrogasca iz 5 dobrovoljnih vatrogasnih društava. Na terenu su bili članovi DVD-a: Guci Draganićki, Jastrebarsko, Petrovina, Domagović i Draganić. Prilikom ovog događaja nije bilo ozlijeđenih osoba, no nastala je, nažalost, velika materijalna šteta. PU Zagrebačka objavila je kako je do požara najvjerojatnije došlo uslijed zagrijavanja starijih cijevi koje su služile kao dimnjak. Materijalna šteta nakon požar drvene kuće 41-godišnjaka i 64-godišnjakinje iznosi oko 20.000 kuna, objavila je policija.

foto, DVD Petrovina:

 

Za vikend su se dogodile i četiri prometne nesreće: u petak navečer u Jastrebarskom je došlo do sudara između osobnog vozila i motocikla kojom prilikom je jedan sudionik zadobio tjelesne ozljede, u subotu poslijepodne također u Jastrebarskom sudarila su se dva osobna vozila, a u Gucima Draganićkim je došlo do slijetanja osobnog vozila sa ceste, što se jučer prijepodne dogodilo i u Pisarovini.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close