Jaska i okolicaVijesti

U ponedjeljak sjednica Gradskog vijeća s preko 40 točaka dnevnog reda

Za ponedjeljak, 14. prosinca je sazvana nova sjednica jaskanskog Gradskog vijeća. Sjednica će se održati u Centru za kulturu Jastrebarsko s početkom u 18 h s opsežnim dnevnim redom od preko 40 točaka.

Među njima su i Izvješće o radu Glazbene škole za prošlu školsku godinu, Godišnje izvješće o poslovanju trgovačkog društva Vode Jastrebarsko u 2019. godini, Program rada Savjeta mladih Grada Jastrebarskog za narednu godinu, Prijedlog III. izmjena i dopuna Proračuna Grada Jastrebarskog za ovu godinu te Prijedlog rješenja o imenovanju ravnateljice Dječjeg vrtića Radost.

Dodajmo kako je na nedavni natječaj za izbor i imenovanje ravnatelja Dječjeg vrtića Radost pristigla jedna prijava, ona aktualne ravnateljice Jadranke Stojković stoga ju je Upravno vijeće vrtića jednoglasnom odlukom imenovalo ravnateljicom i za naredne četiri godine. Ako taj prijedlog u ponedjeljak potvrdi Gradsko vijeće, novoj/staroj ravnateljici Stojković (koja jaskanski dječji vrtić vodi već 20 godina) bit će to šesti mandat.

Dnevni red sjednice je dostupan OVDJE.

Foto
grad Jastrebarsko

Sličan sadržaj

Back to top button