192/193 infoVijesti

U požaru staje u Petrovini šteta 20 tisuća kuna, u Jaski i Donjem Desincu dvoje privedeno za kojima je bila raspisana potraga

Jutros oko 5:55 sati u Petrovini je, najvjerojatnije uslijed prijenosa topline od žarulje, izbio požar gospodarskog objekta, odnosno staje u vlasništvu 68-godišnjaka. Požar su ugasili vatrogasci DVD Petrovina, ozlijeđenih osoba nije bilo, a materijala šteta iznosi oko 20.000 kuna.

Jedan je to od događaja o kojima je izvijestila jaksanska policija u svom vikend izvješću.

U petak u 14 sati policijski službenici su u Jastrebarskom prilikom nadzora prometa zaustavili osobno vozilo kojim je upravljao 43-godišnji vozač za vrijeme dok mu je vozačka dozvola ukinuta te pod utjecajem alkohola (1,58 promila). Priveden je u PP Jastrebarsko te mu slijedi Optužni prijedlog.

U 14:53 sati policijski službenici u Jastrebarskom su zatekli su 31-godišnjeg muškarca za kojom je bila raspisana potraga. Priveden je u PP Jastrebarsko radi daljnjeg postupanja.

U subotu u 14:05 sati policijski službenici su u mjestu Donji Desinec zatekli 44-godišnju ženu za kojom je bila raspisana potraga, a koja je potom privedena u PP Jastrebarsko radi daljnjeg postupanja.

Jučer u 14 sati prometna nesreća s ozlijeđenim osobama dogodila se u mjestu Velika Jamnička, gdje je 32-godišnja vozačica upravljala osobnim vozilom te uslijed neprilagođene brzine sletjela van kolnika. Vozačica i putnik u istom vozilu zadobili su tjelesne ozlijede.

U 21:28 sati zaprimljena je pak dojava o naletu osobnog vozila na srnu u mjestu Donji Desinec.

Što se tiče rezultata pojačanog postupanja, tj. pojačanog nadzora vozila i vozača, koje je provedeno preko vikenda na području PP Jastrebarsko, utvrđen je samo jedan prekršaj.

Sličan sadržaj

Back to top button