192/193 infoVijesti

U zadnjih par dana dvije nesreće na radu, dva fizička sukoba i tri požara trave

Jučer u 14,40 sati u PP Jastrebarsko je zaprimljena dojava o nesreći na radu u poduzeću u mjestu Gornja Reka, gdje je 58-godišnji radnik prilikom rada na stroju zadobio teške tjelesne ozljede. Nisu utvrđeni elementi kaznenog djela niti prekršaja.

Dan ranije, u utorak, četiri intervencije jaskanske policije. Dojava o sječi i krađi više komada stabla hrasta i graba u Petrovini, požar suhe trave u mjestu Brezari kojeg su ugasili pripadnici DVD-a Petrovina, zatim požar suhe trave i niskog raslinja u mjestu Gorica Jamnička kojeg su ugasili pripadnici DVD-a Pisarovina, i dojava o narušavanju javnog reda i mira u Volavju od strane jedne muške maloljetne osobe, događaji su o kojima izvješćuju iz PP Jastrebarsko. U zadnje spomenutom, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba, a slijedi optužni prijedlog.

Tijekom ponedjeljka, jaskanska policija je tri puta intervenirala. Zbog narušavanja javnog reda i mira u mjestu Hartje, gdje je došlo do verbalnog i fizičkog sukoba između dvoje muškaraca kojima slijede optužni prijedlozi, nakon požara trave i niskog raslinja u mjestu Breznik Plešivički gdje su na mjesto događaja izašli pripadnici DVD-a Donji Desinec, te zbog nesreće na radu u poduzeću u gradu Jastrebarskom, gdje je 62-godišnjak muškarac zadobio tjelesne ozljede.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close