192/193 infoVijesti

Uhićen muškarac za kojim je bila raspisana potraga, a drugi uhvaćen za volanom pod mjerom zabrane

Požar traktora u Donjoj Zdenčini te u Jastrebarskom uhićenje mlađeg muškarca za kojim je bila raspisana potjera i podizanje optužnog prijedloga protiv mladića koji je upravljao vozilom za vrijeme dok je imao zabranu – događaji su koji su obilježili jučerašnji dan na području Policijske postaje Jastrebarsko.

O požaru traktora u Donjoj Zdenčini policija je obaviještena jučer oko 9:30 sati. Osim policije, na mjesto događaja izašli su i pripadnici DVD-a Donja Zdenčina koji su ugasili vatru. Ozlijeđenih osoba nije bilo, samo je nastala materijalna šteta.

40-tak minuta prije ovog događaja, policijski službenici su u gradu Jastrebarskom zatekli 30-godišnjeg muškarca za kojim je bila raspisana potraga, te ga priveli u policijske prostorije radi daljnjeg postupanja.

I treći događaj zbio se jučer prijepodne, kad je policija u gradu Jastrebarskom zaustavila u nadzoru prometa 22-godišnjeg vozača koji je upravljao osobnim vozilom za vrijeme dok mu je izrečena zaštitna mjera zabrane upravljanja motornim vozilom, te protiv njega podnijela optužni prijedlog.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close