192/193 infoVijesti

Za vikend čak pet prometnih nesreća sa šestero ozlijeđenih

Pet prometnih nesreća sa šestero ozlijeđenih dogodilo se protekloga vikenda na jaskanskom području. U petak, rano ujutro oko pola 7, u Donjem Desincu su se sudarila dva osobna vozila, a tom prilikom tjelesne su ozljede zadobile dvije ženske osobe; poslijepodne, nešto prije 15 sati u mjestu Vlašić Brdo, došlo je do sudara između traktora i osobnog vozila, gdje su tjelesne ozljede ponovno zadobile dvije osobe, a dvije osobe su ozlijeđene i u prometnoj nesreći koja se dogodila u subotu navečer oko 22 sata u gradu Jastrebarskom, gdje su se sudarila dva osobna vozila.

Dogodile su je još dvije prometne, no samo s materijalnom štetom, a jaskanska je policija tijekom vikend akcije pojačanog nadzora prometa sankcionirala 8 vozača zbog prekršaja brzine i jednog koji je bio pod utjecajem alkohola, a evidentirano je i 8 ostalih prekršaja.

Od ostalih događaja tijekom vikenda zbog kojih je policija izlazila na očevide, izdvajamo požar suhe trave, niskog raslinja i otpada koji se jučer nešto prije 14 sati dogodio na groblju u mjestu Dol, a koji su uspješno ugasili članovi DVD-a Pribić.

Pretraži po oznakama

Slična tema:

Back to top button
Close