192/193 infoVijesti

Za vikend dva požara, provala u kuću i pad muškarca s ljestvi

U jaskanskom naselju Zdihovo u petak navečer je izgorio teretni automobil.

screenshot

 

Utvrđeno je da je požar najvjerojatnije izbio zbog kvara na električnim instalacijama u prednjem dijelu motora, od kuda se proširio na unutrašnjost automobila koja je u potpunosti izgorjela. Materijalna šteta iznosi oko 35 tisuća kuna – priopćila je nakon obavljenog očevida danas PU zagrebačka.

Osim zbog požara teretnog automobila u Zdihovu, jaskanska je policija tijekom vikenda na teren morala izlaziti zbog još jednog požara. U subotu rano poslijepodne zapalio se, naime, kontejner na mjesnom groblju u Klinča Selu, no ta vatra, koju su ugasili članovi DVD-a Klinča Sela, nije prouzročila materijalnu štetu.

Osim o dva požara, policija u svom današnjem vikend izvješću javlja o još dva događaja. U subotu poslijepodne, između 13 i 19:30 h u naselju Čeglje, nepoznati je počinitelj provalio u kuću 68-godišnjakinje i otuđio novac, nakit i drugo. Materijalna šteta iznosi više desetaka tisuća kuna.

U nedjelju prijepodne zaprimljena je dojava o padu s ljestvi 39-godišnje muške osobe u Jastrebarskom. Prilikom pada muškarac je zadobio tjelesne ozljede te je vozilom HMP odvezen u bolnicu u Zagreb.

I još jedna informacija iz Policijske postaje Jastrebarsko. Za pojačanog nadzora vozila i vozača tijekom vikenda utvrđeno je ukupno 9 prekršaja – 7 prekršaja brzine i 2 ostala prekršaja.

Povezane vijesti

Back to top button