192/193 infoVijesti

Za vikend tri prometne nesreće s dvije ozlijeđene osobe

Tri prometne nesreće s dvije ozlijeđene osobe obilježile su protekli vikend na području Policijske postaje Jastrebarsko.

U subotu prijepodne u mjestu Klinča Sela, došlo je do sudara između četiri vozila, kojom prilikom je jedan od sudionika zadobio tjelesne ozljede – izvijestili su jaskanski plavci. Neslužbeno naše uredništvo doznaje kako je ozlijeđen motociklist koji je vozeći u smjeru prema Zagrebu naletio na stražnji dio bijelog automobila i podletio pod crveni automobil. Zahvaljujući brzoj reakciji mještana koji su se za vrijeme nesreće tamo zatekli, unesrećena osoba je izvučena, a potom ju je zbrinula ekipa Hitne medicinske pomoći.

“Čuo sam strašan udarac, shvatio da je promet stao, dotrčao sam i imao što vidjeti. Nevjerojatna reakcija okupljenih, podigli su auto i izvukli osobu koja je bila ispod. Po riječima svjedoka bijeli automobil je stajao jer je auto ispred čekao skretanje ulijevo, motociklist je velikom brzinom došao i zabio se u zadnji kraj a potom odletio ravno i podletio pod crveni auto koji je dolazio iz kontra smjera. U sekundi se sve to odigralo” – kaže nam naš sugovornik koji se zatekao nekoliko desetaka metara od mjesta nesreće.

foto: čitatelj našeg portala

Za vikend je ozlijeđena i putnica traktora koji je u nedjelju poslijepodne u Orešju Okićkom sletio s ceste. U nedjelju prijepodne dogodila se i prometna nesreća u Kupeć Dolu, gdje je 31-godišnja vozačica upravljala osobnim vozilom te uslijed nepropisne brzine sletjela s ceste, no nesreća je rezultirala samo s materijalnom štetom.

Od ostalih događaja tijekom vikenda o kojima danas izvješćuje jaskanska policija izdvajamo i nesretni slučaj u Gornjem Desincu, gdje je u subotu dopodne 52-godišnji muškarac prilikom rada na električnom stroju zadobio ozlijede lijeve ruke, te prijetnju koja se dogodila u petak navečer u Lučelnici, gjde je 59-godišnjaku prijetio 86- godišnji muškarac.

Evo još i rezultata akcije “Alkohol, droge i brzina” – utvrđena su samo 4 prekršaja od toga 3 prekoračenja brzine i jedan vožnje pod utjecajem alkohola.

Povezane vijesti

Back to top button