Jaska i okolicaSportVijesti

Završila još jedna ‘Ljetna igraonica’ koja je od sada punoljetna

U petak je završila još jedna ‘Ljetna igraonica’ koja se provodi već punih 18 godina u kontinuitetu u organizaciji Društva naša djeca Jastrebarsko, a koja je svake godine sve bogatija sadržajem i brojem uključene djece.

Ovogodišnja ‘Ljetna igraonica’ provedena je doduše u smanjenom obujmu zbog izvanrednog stanja uzrokovanog COVID-19 infekcijom, no odaziv djece i broj provedenih aktivnosti predstavljaju uspjeh jer su organizatori, suočeni s mnogim izazovima, ipak uspješno na radost 300-tinjak mališana i njihovih roditelja, djeci priuštili tri tjedna učenja kroz zabavu te stjecanje novih vještina.

Uz male izmjene od objave upisa, a zbog pogoršanja epidemiološke situacije, provede su aktivnosti: Plesna radionica, Škola brdskog biciklizma, Škola mažoret plesa, Škola rolanja, Informatička radionica, Filmska radionica, Škola orijentacijskog trčanja, Škola stolnog tenisa, Mali znanstvenici, Radionica crtanog filma i Škola tenisa.

Iz Društva naša djeca Jastrebarsko zahvaljuju voditeljima aktivnosti na uloženom trudu i predanom radu s djecom, djeci i roditeljima na povjerenju, Osnovnoj i Srednjoj školi te Centru za kulturu Jastrebarsko na
suradnji, i Gradu Jastrebarsko na financijskoj pomoći.

Povezane vijesti

Back to top button