OstaloVijesti

Projekt Zagrebačke županije u finalu izbora za najbolji EU projekt

Projekt Zagrebačke županije “Osiguravanje školske prehrane za djecu u riziku od siromaštva” ušao je u finale izbora za najbolji EU projekt u ovoj godini u kategoriji “Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici”.

Izbor za najbolji EU projekt u 2020. godini pokrenuli su Jutarnji.hr, Ured EU parlamenta u Hrvatskoj, Hrvatska zajednica županija i portal Župan.hr u želji da povećaju razinu osviještenosti građana o uspješnom korištenju EU sredstava te da promocijom najboljih projekata potaknu još efikasnije korištenje EU fondova.

Nakon što je peteročlani žiri u lipnju konsenzusom među prijavljenim projektima izabrao 21 projekt koji je ušao u finale, u tijeku je predstavljanje svih finalista, nakon čega će biti podignuta i posebna platforma preko koje će svoj glas za najbolji projekt moći dati i sami građani.

Tko su pobjednici saznat će se na Danima regionalnog razvoja početkom listopada.

 

Informacije o projektu

Kategorija prijave: Doprinos lokalnoj i regionalnoj zajednici

Lokacija: Osnovne škole Zagrebačke županije (Marija Gorica, Bedenica, Bistra, Kloštar Ivanić, Sv. Ivan Zelina, Dubrava, Ivanić-Grad, Prigorje Brdovečko, Šenkovac, Dugo Selo, Jakovlje, Krašić, Klinča Sela, Luka, Jastrebarsko, Brdovec, Pokupsko, Pušća, Rugvica, Božjakovina, Sveta Nedelja)

Datum početka projekta: 4. 9. 2017.

Datum završetka projekta: 2. 9. 2018.

Ukupna vrijednost projekta: 1,412.160,09

Bespovratna sredstva: 1,412.160,09

 

Sličan sadržaj

Back to top button