Jaska i okolicaVijesti

Turizam u Jastrebarskom – “How we do it?”

Turistički rezultati grada Jastrebarskog za prošlu godinu više su nego dobri: broj dolazaka turista u odnosu na godinu ranije povećao se za čak 60%, a noćenja su porasla za 35%.

Za ukupan rezultat turističkih noćenja najzaslužniji je Hotel Princess, obitelji Vučković, u kojemu je tim povodom održana i konferencija za novinare pod nazivom “How we do it”, ili u prijevodu: kako mi to radimo.

Hotel Princess, podsjetimo, kategoriziran je sa 4 zvjezdice i s 93 sobe najveći je smještajni objekt na području grada Jastrebarskog. Zahvaljujući suradnji s međunarodnim turističkim agencijama, u hotel ponajviše dolaze posjetitelji iz Azije. Lani je, primjerice, u hotelu noćilo 11 tisuća Kineza. Naš je novinar, stoga, za izvršnog direktora Hotela Princess – Romana Špoljara, pored ostalih pitanja imao i ono, o ovih dana aktulanom, koronavirusu.

 

Pred Hotelom Princess, po svemu sudeći, još je jedna rekordna turistička godina. A s povećanim brojem noćenja u prošloj godini, pohvalila se i direktorica prodaje toga hotela – Biljana Mikić:

 

 

Sličan sadržaj

Back to top button