192/193 infoVijesti

Za vikend 13 prekršaja u akciji, jučer krađa bicikla i jedna prometna nesreća

13 prekršaja prekoračenja brzine i jedan prekršaj vožnje pod utjecajem alkohola evidentirala je jaskanska policija za vikend akcije Alkohol, droge i brzina. Jaskanska policija, izvjestila je i o dva prekršaja nezakonitog prijevoza metalnog otpada – u nedjelju prijepodne u Klinča Selima, a poslijepodne u gradu Jastrebarskom.

U petak je u Lijevom Sredičkom prevaren 81-godišnji muškarac jer mu 61-godišnjak kojemu je uplatio određeni iznos novca nije obavio dogovorene radove. Policija je i u subotu rano poslijepodne morala u pisarovinski kraj jer je u mjestu Gorica Jamnička, uslijed nevremena, palo stablo na krov obiteljske kuće. Prilikom ovog događaja nije bilo ozlijeđenih osoba, damo je nastala materijalna šteta.

Jaskanska policija je danas, na svoj Dan u priopćenju o jučerašnjim zbivanjima na postajnom području koje je u njihovoj nadležnosti izvijestila o dva događaja i to krađi bicikla i jednoj prometnoj s ozlijeđenim osobama.

Prometna nesreća dogodila se jučer u 15:30 h u Krašiću gdje su se sudarila dva osobna automobila, a u sudaru je jedan od sudionika nezgode zadobio tjelesne ozljede. Bicikl je pak ukraden u Jaski, a policija je dojavu o tome dobila jučer u 17 h.

Slična tema:

Back to top button