Jaska i okolicaVijesti

Župan Kožić obišao novo parkiralište kod škole, komentirao prijetnje Zmajloviću i najavio gradnju obilaznice Volavje – Petrovina

audio

Novo parkiralište ispred OŠ Ljube Babića u Jastrebarskom, u pratnji ravnateljice škole Sanje Sertić, obišao je u četvrtak župan Stjepan Kožić, a s njima je bila i gradska pročelnica Irena Srmečki Šlat.

 

 

Grad Jastrebarsko je, dakle, platio izradu projektne dokumentacije, a izgradnju parkirališta s iznosom od 2,3 milijuna kuna financirala je Zagrebačka županija. Ravnateljica Sanja Sertić zahvalila je, stoga, županu i istaknula – da parking donosi veliku sigurnost.

 

Župan Stjepan Kožić također je izrazio zadovoljstvo novoizgrađenim parkiralištem.

 

Župan je (i ovom prilikom) podsjetio i na ostala ulaganja županije u školstvo na jaskanskom području.

 

Osuđuje svaki oblik prijetnje pa tako i ovu ako se dogodila

Za jučerašnjeg boravka u Jastrebarskom, župan Stjepan Kožić odgovorio je na upit novinara kako komentira i je li osudio prijetnje koje je, prema pisanju Nacionala, zbog ukazivanja na korupciju, njegovom protukandidatu Mihaelu Zmajloviću, uputio “njegov čovjek” Goran Maričić – ravnatelj Specijalne bolnice za medicinsku rehabilitaciju Naftalan u Ivanić Gradu, koji je ujedno i tamošnji predsjednik stranke Stjepan Kožić nezavisna lista.

 

Župan najavio gradnju obilaznice Volavje – Petrovina

Za svog boravka u Jastrebarskom župan Stjepan Kožić najavio je gradnju obilaznice Volavje – Petrovina. Riječ je o projektu koji se najavljuje već 10-tak godina, a osobito prije svakih izbora. Kako je predizborna kampanja u punom jeku, mnogi ne vjeruju u obećanja (koja se ovih dana mogu čuti sa svih strana), pa su skeptični i prema najavi da će iduće godine početi izgradnja te prometnice.

No, župan Kožić za ovotjednog boravka u našem gradu, rekao je da je u tijeku ishođenje potrebne dokumentacije i da će se obilaznica graditi uz pomoć europskog novca. Pojasnio je kakva je trenutno situacija s tim projektom?

 

Foto
Zagrebačka županija

Sličan sadržaj

Back to top button